Een leven lang leren

Een leven lang lerenEen leven lang leren is niet zomaar een kreet. Het is mijn stellige overtuiging dat het nuttig en leuk is om geregeld iets nieuws leren of weggezakte kennis op te poetsen. De afgelopen maanden heb ik bijvoorbeeld veel geleerd over het bouwen van websites en het opzetten van e-learning cursussen.

Als kenniswerker bouw je in de loop van de tijd een schat aan kennis op over het vakgebied waarin je werkt. In mijn geval is dat op het terrein van werk en gezondheid en vooral over de relatie daartussen. Die kennis wil ik graag delen met anderen op het moment dat die er behoefte aan hebben. Dat vind ik ook het mooie aan e-learning. Je kunt het gebruiken waar en wanneer je maar wilt.

Omdat het maken van goede e-learning een hele kunst is, ben ik klein begonnen. Momenteel staat alleen een korte opfriscursus over de arbeidsanamnese online. Het is een basisvaardigheid op het terrein van arbeid en gezondheid, maar wel een heel belangrijke.

In de komende tijd zal ik meer e-learning gaan ontwikkelen en valt er meer te kiezen. Mocht je behoefte hebben aan e-learning over een bepaald onderwerp, laat het me dan vooral weten.

De e-learning is alleen beschikbaar met een gratis lidmaatschap van mijn website. Dat is voor mij een goede manier om de inhoud alleen beschikbaar te kunnen houden voor cursisten en om de cursisten een eigen omgeving te bieden waarin ze kunnen starten met leren.

Zowel het gratis lidmaatschap als toegang tot de e-learning is beschikbaar via de shop.

Ik hoop jullie gauw op mijn website te ontmoeten.