Helder schrijven

helder schrijvenTeksten zijn er om te communiceren. Althans dat is vrijwel altijd de bedoeling, maar in de praktijk lukt het niet altijd om een boodschap zodanig helder op te schrijven dat hij door een ieder wordt begrepen.

Miljoenen mensen lezen en schrijven dagelijks teksten. Dat het nog niet zo makkelijk is om goed leesbaar te schrijven zal iedereen wel eens zijn opgevallen. Maar het valt vooral op wanneer het over je eigen vakgebied gaat. Want als je met te weinig kennis van het onderwerp en de context daarvan een tekst opstelt, kun je de plank snel mis slaan.

Daarnaast moeten veel mensen teksten en rapporten schrijven over hun vakgebied, maar lang niet allemaal kunnen ze ook leesbaar schrijven. Wie wijs is weet dat van zichzelf en zal op zoek gaan naar iemand met meer taalgevoel om het eindresultaat te verbeteren.

Na 35 jaar werken in het veld van arbeid en gezondheid, waarvan 15 jaar tevens als freelance journalist acht ik mijzelf in staat leesbaar over het onderwerp te schrijven, afgestemd op de doelgroep, of dat nu werknemers, werkgevers of professionals zijn.

Heb je dan ook een schrijfklus waarbij je wat hulp kunt gebruiken of wil een je eigen werk laten corrigeren en redigeren, neem dan contact op.

We bespreken je vraag en zien of je mijn hulp kunt gebruiken. Dit overleg kost niets, maar voor schrijf- en eindredactiewerk reken ik een uurtarief van 65 euro exclusief BTW. Afhankelijk van de opdracht maak ik eerst een offerte.

Telefoon: +31 638 739 231
Email: aflenderink@gmail.com

of vul het onderstaande contactformulier in

Door dit formulier te verzenden ga ik akkoord met de algemene voorwaarden