Kennis delen

Kennis is een rijk bezit. Het kost vaak veel moeite om het je eigen te maken, maar eenmaal verworven is het altijd waardevol. Al was het alleen maar als basis voor wat je in de toekomst nog gaan leren. Want als het ergens past in wat je al weet, zal het beter behouden blijven.

Kennis is ook bijzonder, want bij kennis delen hou je niet minder over, maar juist meer. Kennis delen vergroot het inzicht en nodigt ook weer uit om nieuwsgierig te zijn naar nieuwe dingen, dingen waarover je je nog niet eerder hebt gebogen.

Elke dag leer ik nog nieuwe dingen: door contact met anderen, door in de literatuur te duiken of gewoon uit wat jezelf meemaakt en tegenkomt.

Kennis delen wil ik op het terrein waarop ik het meeste thuis ben; dat van werk en gezondheid. Door dingen die mij opvielen te delen via de kennisbank of via mijn blog. Zonder te streven naar volledigheid, probeer ik wel zo onderbouwd mogelijk te schrijven. Soms zal dat gaan over dingen die je eigenlijk al wist, maar nu en dan zijn er vast ook compleet nieuwe en verrassende feiten en inzichten.

Je kunt op deze website voor kennis terecht in de

Kennisbank en op het Blog

Wie maandelijks gemakkelijk een dosis nieuwe kennisparels wil ontvangen, moet zich even inschrijven voor mijn nieuwsbrief