Onze nieuwe camper is er…

Gisteren (28 november 2019) hebben we de nieuwe camper opgehaald bij de dealer, Zinger Campers in Beilen. Om even over een stapten we er binnen en konden meteen mee met een van de monteurs voor een uitgebreide uitleg. Systematisch is alles langs gelopen en besproken en waar nodig geprobeerd. Heel veel informatie en we hebben ons best gedaan om alles op te nemen.

Proef rijden

Nadat wat kleine probleempjes waren opgelost en een vergeten stopcontact in de garage alsnog was gemonteerd, was het half vijf en bijna donker. De proefrit in het donker en over kleine weggetjes werd door Jan Zinger zelf begeleid. Even de noodstop oefenen en achteruit rijden. Het is wennen aan de automaat, maar lukte toch heel behoorlijk. Daarna de laatste administratieve en financiƫle handelingen en we zijn nu officieel bezitter van een Malibu 640 LE buscamper. Hij moet nog een naam krijgen, dus wie een idee heeft, mag het laten weten.

Spier

Uiteindelijk aan het eind van de middag, in de spits en in het donker, op weg naar huis. Henk in de camper en ik als gids met mijn eigen auto. Eerste stop bij Spier, om even te eten bij het wegrestaurant. Onszelf getrakteerd op een lekkere hertenbiefstuk. Parkeren geen probleem in een van de lege hoeken. Hier op de parkeerplaats de eerste echte foto:

Vandaag beginnen met inrichten

Vandaag begonnen met het inruimen van de spullen die op termijn mee moeten. We hadden al dingen, we hebben ook al het een en ander gekocht. Alles is nog wat onwennig, maar zal op termijn wel een plaatsje vinden. In elk geval staat de camper prima op de oprit en schijnt vandaag ook de zon. Tijd voor een filmpje en een paar plaatjes.

En ook nog een paar foto’s

Lees alles over onze camperkeuze via de categorie Camper Kiezen